İZMİR / SEFERİHİSAR - Muharrem Gülpınar Ortaokulu

Muharrem Gülpınar Ortaokulu

Çolakibrahimbey Mah. Mektep Cad. No60 35460 Seferihisar/İzmir
Vizyon
Milli Eğitimin temel ve genel ilkeleri doğrultusunda; ulusal ve evrensel değerlerle donanmış akla ve mantığa dayalı; okuyan, araştıran sorgulayan, bilgi edinme ve kullanma yollarını bilen; teknolojinin getirdiği araç ve gereç kullanımını sağlayarak, günlük yaşamın bir parçası haline getirmeyi başarabilen; ilgi alanlarına uygun aktivitelerde yer almasına yardımcı olan, hayata ve üst öğrenime hazırlayan eğitim kurumuyuz.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda;Türkçe´yi doğru ve güzel konuşup yazabilen, iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, yaratıcı, sağlıklı, özgür bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz açıldığı günden bu güne kadar geçen sürede çok büyük başarılara imza attı. Birçok etkinliklerle adını duyurdu." Unutulmamalıdır ki! Okullar sadece öğrencilere değil tüm topluma hizmet vermelidir", Anlayışıyla tarihimize daha nice büyük başarılar ve çalışmalar yazdıracağımıza inanıyoruz. Bunu da öğretmenlerimiz kendilerine rota olarak almışlardır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2050
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
08:30-15.10
Ulaşım araçla kolay bir şekilde sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Seferihisar, İzmir’in batısında yer alır. İl merkezine uzaklığı 47 km’dir. Kuzeyde Urla, Doğuda Menderes, batı ve güneyde Ege Denizi ile çevrilidir.İlçenin yüzölçümü 371 km²’dir. Doğanbey-Payamlı ve Ürkmez olmak üzere 2 beldesi ve 9 köyü bulunmaktadır.
İl ve İlçe merkezine uzaklık 2 km´dir.
Sportif Etkinlikler
FUTBOL-VOLEYBOL-MASA TENİSİ-BASKETBOL-UZAK DOĞU SPORLARI- AKIL VE ZEKA OYUNLARI-SATRANÇ
TÜBİTAK-PROJE ÇALIŞMALARI
ERASMUS